IKEA bærekraft

IKEA bærekraft

Søppel, Paradise, Sun, Aircraft, Søppel Fjell
Bilde hentet fra Pixabay

IKEA er veldig flinke på markedsføringen deres til kunder angående deres bærekraftige mål og visjoner. Bedriften markerer blant annet alle sine produktet som er produsert på en bærekraftig måte. De er veldig transparente når det gjelder deres visjoner, tiltak og deres samarbeid med andre virksomheter på nettsiden. De gir blant annet tips og triks til sine kunder på nettsiden om hvordan en kan være mer bærekraftige.

Gjennom bedriftens reklamer, kan en også se hvor bærekraftige de er. Deres nyeste reklamer omhandler hvordan en kan selge sine produkter til IKEA som de da reparer og selger videre på billigkroken. Når en er på varehuset så kan man høre over radioen om hvordan de prøver å unngå matsvinn ved å selge det som blir til overs til kunder, de snakker også om hvordan en kan reparere noe nede hos Sisters of Business. De har jobber også frem mot å endre menyen til restauranten ved å gå bort fra kjøttboller til planteboller istedet.

IKEA har satt en god del nye mål som de gjerne vil oppnå før 2030. Bedriften tar for seg ansvaret de har ovenfor samfunnet og miljø med tanke på hvor gigantisk bedriften er, og hva slags innvirkning de har på samfunnet. IKEA vil nok klare å oppnå en god del av de bærekraftige målene de har satt og de vil nok i løpet av 5-10 år kunne være en av de ledende bedriftene som er miljøvennlige og samfunnsbevisste. De har også blant annet gått bort fra å selge massivt tre benkeplater til tykk finer som er bedre for samfunnet. IKEA vil kunne klare i løpet av de neste årene oppnå en god del av sine mål fordi de verdsetter miljøet og samfunnet. De har flere ganger bevist at de er klare til å være en del av forandringen for et bedre samfunn og en bedre verden.

Kilder:

https://www.ikea.com/no/no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *